söndag 4 mars 2012

Mobilen

Jenny bloggade alltid från mobilen. Jag måste ju också testa. Det blir en bild från den nu pågående korvgrillningen.


9 kommentarer:

 1. Gullvännerna dina!
  Tur att du har dom Lars!
  Passar bra med krovgrillning en sån här fin dag.

  Kram/Susanne

  SvaraRadera
 2. Åh så fina! Och änglareflexer?

  Precis, idag är en korvgrillardag!=)

  SvaraRadera
 3. så söta och fina
  ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. Dina fina, fina barn. Era fina ,fina barn. Jenny ler alldeles säkert i sin himmel när hon ser er ute på korvgrillning.
  Själv har jag och mannen varit ute på skidtur, en av de saker som jag vet att sonen skulle älska att vi fortsatte med, trots att han inte finns med oss längre. På något vis har vi dom väldigt nära när vi fortsätter att göra det vi gjort tillsammans förut, eller hur? Fortsätt göra det som känns rätt i magen. Tänker på Er speciellt de kommande dagarna inför Torsdagen.

  SvaraRadera
 5. Så söta och fina barn! :) En bra dag för korvgrillning är det allt! själv har jag precis varit på långpromenad i solen... tänkt på mitt lilla barnbarn Milou :) hon är min fina lilla prinsessa i livet och gör mig lycklig i hela hjärtat! i fredags hoppade vi studsmatta i Vasaparken och tokiga farmor här dansade till musiken på logen bland dagisbarnen ;) Milou tittade fundersamt på ;)
  Ha en härlig söndag.. solkramar från Kristin

  SvaraRadera
 6. Vill bara säga att jag tänker på er. Läser Jennys blogg lite då och då, mest för att försöka förstå att hon inte är här på jordelivet. Känns så otroligt overkligt. Egentligen kände inte Jenny och jag varandra så jätte djupt, vi träffades på jobbet för några år sedan. Jenny var en kvinna som direkt kom till en speciell plats i mitt medvetna. Jag vet inte om det var ömsesidig. Jag gillade henne helt enkelt! Så regäl, äkta. Hon valde en bra man som pappa till sina barn. Mina tankarna går till er.//EvaL

  SvaraRadera
 7. Så söta era barn är :-)

  SvaraRadera
 8. Fia fina små troll har ni allt skapat *ler bara ler*

  Ljus i massor till er

  sussi i ursviken

  SvaraRadera
 9. Kan också tänka tillbaka och förvånas över att jag blev lugn. Sen bor ju sorgen där iaf. Men lugnet var märkligt. Önskar en fin Måndag till er.
  Mvh Maria

  SvaraRadera